Prodaja stanova

Lokacija objekta

TEHNIČKI OPIS
Za sve stanove je obezbijeđeno parkiranje, u podrumskoj etaži, i na parteru. U suterenu su organizovana dva poslovna prostora. Na ostalim etažama su organizone stambene jedinice različite strukture i kvadrature, ukupno 37 stambenih jedinica.

MATERIJALIZACIJA
Vanjsku oblogu objekata čini termički sendvič sistem fasade "DEMIT" debljine od 10 cm, kojom se pored termičkih karakteristika determiniše i sekundarna plastika objekta. Zidani zidovi između stanova su od giter blokova debljine 20 cm, a betonski zidovi prema stepeništu se oblažu kombi pločom d=5 cm preko koga se postavlja sloj plastičnog maltera. Svi pregradni zidovi su od pune opeke zidani u produžnom malteru. Predviđeno je grubo i fino malterisanje u produžnom malteru. Unutrašnji zidovi stanova su finalno bojeni disperzivnom bojom, kao i zidovi poslovnih prostora. Plafoni u stepenišnom prostoru, ulaznom holu i hodnicima su završno obrađeni disperzivnom bojom. Plafoni u stanovima su završno bojeni disperzivnom bojom. Poslovni prostori se prodaju u ROH BAU fazi izgradnje. U kuhinjama zidovi se oblažu keramičkim pločicama 1.50 m od poda fuga na fugu lijepljenjem na omalterisane površine. U kupatilima i WC - ima zidovi se oblažu keramičkim pločicama od poda do plafona fuga na fugu lijepljenjem na omalterisane zidove. Keramika u objektu će zadovoljavati standarde savremenog stanovanja, biće laka za održavanje i visokih estetskih kvaliteta.

PODOVI
Podovi u kupatilima, kuhinjskim nišama, odvojenim WC - ima i ostave u stanovima su keramičke pločice u cementnom malteru sa padom prema slivnicima. Sve ostale prostorije u stanu imaju hrastov parket, završno brušen i lakiran 3x poliuretanskim lakom. U vertikalnim i horizontalnim komunikacijama – hodnicima stambenog dijela postavlja se granitna keramika. Sva keramika u zajedničkim prostorima, kao i ulaznim partijama je protuklizna.

STOLARIJA I BRAVARIJA
Vanjska stolarija - prozori i balkonska vrata na stambenim etažama objekta su PVC sa troslojnim staklom. U sklopu balkonskih vrata i prozora ugrađuju se kutije za plastične eslinger roletne, uključujući i ugradnju plastičnih roletni. Ulazna vrata u stanove su puna, jednokrilna, protivprovalna, sa metalnim dovratnikom. Krilo vrata je od negorivih ploča, obostrano furniran hrastovim furnirom. Metalni dijelovi su finalno obrađeni lak - bojom za metal, a drveni poliuretanskom bojom za drvo i naknadno bojeni vatro otpornim premazom. Unutraašnja vrata su drvena puna ili ostakljena, duplo šperovana sa ispunom od saća, obostrano furnirana. Aluminijska bravarija se postavlja u prizemlje objekta (ulaz, prizemlje objekta, suteren, podrum -1). Predviđene su kombinacije izloga i vrata za poslovne prostore. Bravarija je izrađena od aluminijskih kutijastih profila.

Gdje se nalazimo?

ZIS INTERNATIONAL
Ulica: Milana Brankovića 12,
78 000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Telefon: 00 387 51 432 640

Kontakt stranica

img