O nama

ZIS INTERNACIONAL d.o.o. je privatno preduzeće za građevinarstvo, sa sjedištem u Banjoj Luci, osnovano 1996 godine. Od samog početka trudili smo se da kvalitetom radova steknemo povjerenje Investitora, koji su gradili svoje porodične kuće, stambene ili poslovne objekte.

Misija preduzeća ZIS Internacional d.o.o. koja je prisutna od samog početka osnivanja, jeste pružiti potencijalnim kupcima odlične uslove stanovanja i života postižući ih kavlitetnom i sigurnom gradnjom, u humanim uslovima života, na atraktivnim lokacijama, a sve po pristupačnim i konkurentnim cijenama. U izvođenju stambenih i stambeno-poslovnih objekata, uspješno smo izgradili, opremili i predali Investitorima na upotrebu na stotine objekata na području Banjalučke regije i šire, što potvrđuje bogata referenc lista kao i dugačka lista zadovoljnih Investitora i kupaca što predstavlja važan faktor za konkurentno nastupanje na probirljivom tržištu u svim oblastima građevinarstva.

Nakon godina uspješnog rada za Investitore sa područja banjalučke regije i sami smo postali Investitori i izgradili dva stambeno – poslovna objekta u Banjoj Luci, a u pripremi je i realizacija projekta izgradnje novog stambeno – poslovnog kompleksa u Banjoj Luci.

Sa ponosom ističemo da smo Ovlašteni krovopokrivač i zastupnik firme „Tondach“.

Gdje se nalazimo?

ZIS INTERNATIONAL
Ulica: Milana Brankovića 12,
78 000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Telefon: 00 387 51 432 640

Kontakt stranica

img